Geplaatst op

Badmode prothese

Bij sub-medical kunt u terecht voor mooie badmode voor prothese(badpakken, tankini’s en bikini’s) in prachtige dessins. Wij kunnen prothesebadmode leveren van verschillende fabrikanten. Badpakken om gewoon mooi te zijn en om mee te zwemmen. Ook op het strand of in het zwembad wilt u zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Sub-medical kan u hierbij helpen doordat wij prothesebadmode kunnen leveren in vele prachtige dessins. Met onze badmode zal niemand kunnen zien dat u een (zwem)prothese draagt. Dankzij de vormgeving van de badmode en de veelal hogere uitsnijding zal niemand uw prothese zien zitten, zodat u zich volkomen onbekommerd kunt begeven bij het water.

Kenmerken van  badmode voor prothese is:

Bij prothese badpakken is het beha-gedeelte verstevigd en voorzien van hoesjes om uw borstprothese onzichtbaar te dragen. Dankzij de versteviging wordt er extra steun gegeven aan de borsten/prothese. Daarnaast zijn de armsgaten dusdanig uitgesneden zodat ze mooi aansluiten.
Prothese bikini’s hebben een bovenstukje wat iets breder en hoger aangesloten is. De cups zijn daarnaast gevoerd en voorzien van hoesjes om uw borstprothese onzichtbaar te dragen.
Prothese tankini’s hebben dezelfde eigenschappen als prothesebadpakken, maar doordat het een los topje betreft (met daaronder een broekje) kan het zomers ook heel goed gedragen worden als hemdje op een (korte) broek of rokje.

Sub-medical heeft een ruime keuze in badpakken, tankini’s en bikini’s die allemaal voldoen aan de laatste modetrends. Sub-medical biedt het assortiment aan van de volgende fabrikanten:

  • Amoena
  • Anita
  • Palm Beach
  • Silima