Bezorgen

Bezorgen

Binnen Nederland

De gemiddelde levertijd van onze bestellingen binnen Nederland is ongeveer 2 à 3 werkdagen. Tenzij anders vermeld op de website.

Onze bestellingen worden bezorgd door TNT pakketservice.

Er worden twee bezorgpogingen gedaan. Indien TNT het pakket niet kon bezorgen bij de eerste bezorgpoging en het pakket niet bij Uw buren bezorgd dan wordt de dag na de eerste bestelling een tweede bezorgpoging uitgevoerd. Als deze niet lukt dan is er een afhaalmogelijkheid op het postkantoor. Daar blijft het pakket ongeveer drie weken beschikbaar.

België

De gemiddelde levertijd van onze bestellingen buiten Nederland is ongeveer 4 à 5 werkdagen. Tenzij anders vermeld op de website.

Na ontvangst van de zending door TNT, wordt het pakket in de regel de volgende werkdag afgeleverd op adres van bestemming. Voor België moet rekening worden gehouden met een doorlooptijd van 2 werkdagen. Wanneer U niet aanwezig bent dan laat de chauffeur van TNT een bericht achter.

Wij houden u op de hoogte
Het team van Sub-Medical en TNT doet hun uiterste best om te zorgen dat de bestelling zo spoedig mogelijk op de plaats van bestemming arriveert.

Geen verzendkosten bij bestelling boven € 50,00!
De bezorgkosten voor België nemen wij voor onze rekening voor bestelling boven € 70,00!

Daaronder bedragen de bezorgkosten € 6,95.

Afhalen
Uiteraard kan U ook Uw bestelling komen afhalen bij ons instituut.

Het afhaaladres is

Generaal Snijdersstraat 60
5703 GT Helmond
Nederland

 

Geef een reactie