Betalen

U kun bij ons betalen op volgende wijze

  • Betalen d.m.v. iDEAL
  • Het bedrag zelf overschrijven op onze Belgische of Nederlandse bankrekening
  • Contant betalen of pinnen bij afhalen bij ons paramedisch centrum
  • Rembours

Wat is iDEAL?
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, ING of de Rabobank etc.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geinformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode – ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor ING TAN – bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de kosten van uw bestelling.

Overschrijven van het bedrag op onze rekening
Wenst U geen gebruik te maken van online betaling dan kan U het bedrag zelf overschrijven :

Voor Internationale klanten : IBAN: NL14INGB0661237613 en BIC: INGBNL2A

onder vermelding van Uw bestelnummer!

of

Voor Nederlandse klanten: NL14INGB0661237613 en BIC: ING BNL2A
Rekeningnummer ING Bank 66.12.37.613

onder vermelding van Uw bestelnummer!

Zodra het geld is bijgeschreven op onze rekening worden de goederen naar U verzonden.

Contant betalen of pinnen bij afhalen bij ons paramedisch centrum
U kan er ook voor kiezen om de bestelling zelf bij ons te komen ophalen en afrekenen. Dit kan alleen als U op voorhand een afspraak maakt! U heeft de keuze tussen contant betalen of pinnen!

Rembours
Betalen onder rembours betekent dat u contant aan de postbode betaalt. U dient ervoor te zorgen dat u voldoende geld in huis heeft om de betaling van het pakket te kunnen voldoen.

Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan zal de postbezorger het pakket naar uw lokale postkantoor brengen waar u het tegen betaling af kunt halen.

Als U kiest voor rembours brengen wij hiervoor € 15,00 in rekening.

Geef een reactie